Kwaliteit

Kwaliteit vinden wij erg belangrijk! Om zorg van goede kwaliteit te garanderen vragen wij natuurlijk een passende opleiding van onze medewerkers op MBO of HBO niveau. Binnen ons team hebben we ook een gedragswetenschapper. De medewerkers volgen jaarlijks verschillende cursussen op het gebied van bijvoorbeeld autisme, EHBO en het schrijven van goede zorgplannen.

Wij werken samen met andere professionals, zoals Lentis (geestelijke gezondheidszorg) en organisaties die werken met mensen met een verstandelijke beperking. We maken gebruik van hun expertise en stemmen onze begeleiding, die de cliënten nodig hebben, zo passend mogelijk op elkaar af . Met deze samenwerking integreren wij de behandeling van deze professionals met onze zorg.

Om kwalitatief goede zorg te kunnen leveren, werken wij ook samen met andere zorgboerderijen. Daarnaast zijn we aangesloten bij Bezinn, waarmee wij onder de landelijke koepel Federatie Landbouw en Zorg vallen.

We hebben verschillende keurmerken die de kwaliteit die we leveren waarborgen. Van de Federatie Landbouw en Zorg is dit het keurmerk ‘Kwaliteit laat je zien’. Het maakt de kwaliteit van de zorg op onze boerderij zichtbaar en meetbaar. Voor de jaarverslagen klik hier. Fivelstee is ook een SBB erkend leerbedrijf. Dit houdt in dat we een erkend stagebedrijf zijn en stagiaires van alle verschillende opleidingen maatschappelijke zorg niveau 3 en 4 mogen begeleiden.